Verenica pre smrti otkrila užasne detalje o životu Džima Kerija! Čuveni glumac optužen za ubistvo, traži dokaz da nije kriv!

Katriona Vajt, bivša devojka Džima Kerija, koja je preminula od posledica predoziranja, je svom psihologu otkrila da joj je Keri slagao da ima polnu bolest, a britanski Dejli Mejl došao je u posed beležaka koje je terapeut vodio tokom sesija sa Vajtovom.

Beleške su vođene od oktobra 2012. do jula 2013. godine i otkrivaju da su se Vajtova i Keri viđali pola godine, nakon čega je on raskinuo vezu.

Keri je, kako pišu mediji, Vajtovu ostavio odmah nakon što je otišla da se testira na polne bolesti, ali pre nego što je dobila rezultate – Keri ju je, navodno, zarazio sa tri različite polne bolesti.

Ubrzo je dobila pozitivne rezultate i otkrila terapeutu da ju je slavni glumac zarazio.

Ispričala je i da ga je pitala o izraslinama na njegovim genitalijama, ali da joj je on rekao da je reč samo o posekotinama od brijanja.

Vajtova je nakon raskida postala depresivna i borila se sa anksioznošću.

Terapeutu je tokom njihove veze govorila i o sceni kada je Keri razbio kompjuter o zid i vikao na nju, a otkrila mu je i da bi je slao kući kada on to želi, da joj se ne bi javljao po nekoliko dana i da bi je zvao samo kada bi poželeo da je vidi.

Terapeut je tada zapisao da Katriona ima veoma malo samopouzdanja i da je na nju veoma lako uticati.

Lekar je zaključio da se Vajtova veoma boji Kerija, ali i da istovremeno želi da mu pomogne.

Početkom 2013. godine, Katriona je svom terapeutu poslala poruku u kojoj mu je priznala da je pokušala da se ubije uzevši bočicu tableta koju joj je dao Keri, samo dva dana nakon što su raskinuli.

U proleće iste godine terapeutu je ispričala da ju je glumac verbalno zlostavljao, nazivao je “beskorisnom ku*kom” i drugim pogrdnim nazivima.

Priznala je i da ima osećaj kao da ju je samo iskorišćavao za seks.

Njena majka Brigid Svitman podnela je tužbu protiv slavnog glumca kog krivi za samoubistvo svoje ćerke 2015. godine.

Poznati holivudski glumac Džim Keri pokušava na sve načine da dokaže da nije odgovoran za smrt svoje bivše devojke Katrioni Vajt.

Holivudski glumac Džim Keri (55) optužen je za saučesništvo u samoubistvu svoje bivše devojke Katrioni Vajt (27) 2015. godine.

Majka preminule devojke Bridžid Svitman tužila je glumca za pomaganje Katrioni jer veruje da je Keri pod lažnim imenom Artur King nabavljao tablete kojima se ona predozirala.

Svitmanova je od suda zahtevala da Keriju zabrani pristup svim dokazima. Međutim, glumac je podneo zahtev policiji i lekarima da mu odobre pristup dokaznom materijalu, kako bi mogao da spremi odbranu.

Keri zahteva da mu dozvole pristup papirima, lekovima kao i izveštajima sa obdukcije.

Poznati glumac je ranije negirao da je na bilo koji način pomogao Vajtovoj da izvrši samoubistvo.

Keri traži da ima pristup i mobilnom telefonu Katrioni Vajt, kao i njenom laptopu.

Zahteva i da mu se daju recepti, kao i bočice lekove koje su pronađene i zaplenjene u njenom stanu nakon što je izvršila samoubistvo.

Prema navodima svetskih medija, advokati tužilje su u početku odbili da se Keriju da uvid u dokazni materijal.

Međutim, spremni su da mu dozvole da vidi deo materijala ukoliko povuče zahteve za uvid u laptop i mobilni, kao i dnevnik Vajtove.

Pre toga, advokati zahtevaju da još jednom prouče dokazni materijal, pre nego što on bude predat Keriju.

Katriona je pronađena mrtva 28. septembra 2015. godine u svom stanu u Los Anđelesu, okružena bočicama lekova za smirenje i protiv bolova.

Ona mu je ostavila i dva oproštajna pisma, a nekoliko dana pre toga glumac je raskinuo s njom.

Suđenje je zakazano za april naredne godine.

Mediji