Evropu će 19. novembra pogoditi nalet RAZORNIH zemljotresa

Britanija i Evropa neće izbeći predviđeni nalet zemljotresa koji će izazvati Nibiru/Planeta X 19. novembra, tvrde nezvanični posmatrači zemljotresa.

Tvrdi se da zvezdano telo poznato kao Braon patuljak – koje je postalo poznato i kao Nibiru, Planeta X, Nemezis i Crna zvezda – vuče Zemljine tektonske ploče čime izaziva trenutnu prezasićenost zemljotresima i vulkanskim aktivnostima širom sveta.

Poslednjih dana su viđeni zemljotresi i vulkanska aktivnost čak na Baliju, u Kaliforniji i na Kanarskim ostrvima.

Ali stručnjaci za potrese strahuju da se svet priprema za veliki zemljotres koji je fokusiran na 19. novembar i koji će pogoditi rasede u južnoj Evropi – uz seriju zemljotresa.

Grupa na internet sajtu Planetxnews.com prati pokrete takozvane Crne zvezde, za koju se veruje da ima ogroman gravitacioni uticaj povlačeći i stiskajući Zemlju.

NASA je skeptična u pogledu njenog postojanja, ali to nije sprečilo američku svemirsku agenciju da potroši milione dolara u lovu za pronalazak Crne zvezde.

Astronomi su pokrenuli Micron All Star Survey – četvorogodišnju infracrvenu studiju noćnog neba – a NASA je poslala svoj Infrared Survey Explorer u lov na pseudozvezde poznate kao Braon patuljci.

Nibiru zaverenici veruju da je Crna zvezda/Nemezis zapravo Braon patuljak, masivan grumen gasa i prašine koji je jednostavno bio premali da bi postao zvezda.

Kao i kod normalnih zvezda, gravitacija povlači ostatke zajedno i zagreva ih, ali jednostavno nema dovoljno mase za početni skok nuklearnih reakcija zvezda kao što je naše Sunce.

Kao rezultat toga, Braon patuljci zrače sa malo ili bez ikakve svetslosti ili toplolte – neki su hladniji od domaćih šporeta ili ljudskog tela.

To ih čini gotovo nemogućim za videti, ali njihova značajna masa i dalje utiče na planete i zvezde.

Članovi astronomskog sajta Planetxnews.com pažljivo prate sve veći broj zemljotresa i vulkana koji su pogodili Zemlju u poslednjih nekoliko nedelja i usklađuju ih sa predviđenom putanjom Crne zvezde/Nemezisa/Nibirua.

Pisac Teral Kroft je rekao da će blago zatišje u seizmičkoj aktivnosti koja razara Zemljinu koru, imati veliki porast koji će kulminirati 19. novembra.

On je dodao: “Globalna seizmička aktivnost dostiže vrhunac u poslednje dve nedelje novembra, prelazeći u decembar 2017. godine.“

“Predviđeni zemljotres je zakazan za 19. novembar 2017. godine, kada Zemlja prolazi iza Sunca u ravni sa Crnom zvezdom.“

On je predvideo da bi masivni potresi duž raseda koji počinje u Indoneziji a završava se blizu Gibraltara, mogli udariti Evropu – naročito Italiju i Francusku.

Veliki francuski potresi bi se takođe osetili u Velikoj Britaniji.

On je rekao: “Ovaj scenario lako može dovesti do novog zemljotresa i vulkanske aktivnosti za Italiju i Francusku.“

Portparol za Space.com je rekao da su Braon patuljci bili izuzetno teški za uočiti i da su do kraja 1980-ih godina postojali samo kao teorija.

Dodao je: “Zbog toga što braon patuljci odaju toliko malo svetlosti i energije, oni mogu biti teški za lociranje.“

“Oni su prvobitno bili teoretski objekti, koji nisu bili viđeni do kraja 1980-ih godina.“

“Kako su astronomski intrumenti postali osetljiviji, otkriveno je više braon patuljaka, iako to i dalje ostaje izazov.“

Webtribune.rs