Ovan brzoplet, Bik izmišlja razloge za svoje nezadovoljstvo

 

Horoskop koji je danas aktuelan. Ovan brzoplet, Bik izmišlja razloge za svoje nezadovoljstvo.

 • Ovan

  Svesni ste svoje brzopletosti, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim osobama, od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

 • Bik

  Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni, pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte.

 • Blizanci

  Muči vas promenljivost raspoloženja koju ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečem konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

 • Rak

  Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

 • Lav

  Može vam se učiniti primamljivom ideja da se ponovo vratite u ljubavnu vezu sa osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Pre nego što podlegnete iskušenju, proverite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade.

 • Devica

  Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe.

 • Vaga

  Poruka od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam ulepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagoveštava promene koje vam stižu u narednom periodu.

 • Škorpija

  Nemate razumevanje za voljenu osobu, pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju, jer ona dolazi iz dosade.

 • Strelac

  Nadmenim stavom iritirate okolinu, koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

 • Jarac

  Muči vas atmosfera u domu, pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razume, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav trud koji ste uložili da biste im udovoljili. Preosetljivi ste.

 • Vodolija

  Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

 • Ribe

  Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.

  Mediji