Našla sam telefon čoveka svog života na Beer Festu. Dok smo se ljubili, osetila sam kako mi se nešto ledeno razliva po celom telu!

Ovo je ispovest Milice (19) iz Beograda, koja nam je, kako je sama napisala, u suzama poslala mejl.

Njenu priču prenosimo u celosti.

Ovo je ispovest Milice (19) iz Beograda, koja nam je, kako je sama napisala, u suzama poslala mejl. Njenu priču prenosimo u celosti.

“Na Beer fest idem svake godine sa društvom. Volim taj festival, jer je jedan od simbola mog Beograda. Otišlo je desetak nas iz kraja i prve večeri ove godine.

Nije bila bitna muzika, samo druženje. Mnogo nas uspomena vezuje za te avgustovske dane, pa volimo da “ispoštujemo manifestaciju”, što bi naš narod rekao.

Skupila se masa već posle 20 sati, došli na Van Gog. Dok smo išli ka bini, u poluosušenoj travi sam spazila mobilni telefon.

Napukao mu je ekran, videlo se da se ogulio i oštetio kad je pao. Uzela sam da proverim da li radi – radio je.

Na slici su bili savršeni trbušnjaci i izvajano telo nekog muškarca. Bila sam ubeđena da sam našla mobilni neke šiparice, pa odlučih da pozovem poslednji birani broj, ne bih li vratila detetu telefon, da ne plače.

Sa druge strane sam čula savršeni muški glas – znat onaj glas o kome ste sanjali dok ste gledali sve one tinejdž serije… Bio je trezan i savršeno ljubazan.

Rekao je da sam pozvala njegovu sestru, koju je poslednju okrenuo jer je trebalo da se nađe sa njom. Neko ga je gurnuo dok je žurio kroz gužvu, i nije ni primetio da mu je telefon ispao.

Reče da dolazi po mobilni, gde god da se nalazim, i da mi donosi pivo. Dodao je kako mi je divan glas, i da bi voleo da “zablejimo” posle koncerta.

Uzbudila sam se kao nikad u životu, bila sam ubeđena da je to “ljubav na prvi glas”, “osećaj”… Nikada se tako u životu nisam osetila, bilo me sramota od same sebe. Stavila sam sjaj bna usta, začešljala kosu i odaljila se od ekipe nekoliko metara.

Onda sam videla APOLONA. Sa “sestrom”, koja mu se doslovno obesila o vrat. Pomislih, baš čudna neka sestra.

Zove se Mihailo. Ima 21 godinu, studira stomatologiju i ima najlepši osmeh na svetu. I zaista mu je “besačica oko vrata” sestra. Kako sam glupa i neopravdanoljubomorna, pomislih.

Poljubio me u obraz i dao pivo sa neobičnim ukusom. Pozvao me je da idem sa njima da slušam muziku, a posle negde dalje.

Otišla sam, dok me ekipa belo posmatrala, ja sam imala najveći mogući osmeh na licu.

I negde usred našeg plesa, dok smo se njihali uz neku baladu, više se ni ne sećam koju, krenuo je da me poljubi. To je bio najlepši poljubac ikada.

Ne znam koliko je trajao, a ja sam želela da traje zauvek. Tada sam osetila nešto ledeno kako se sliva sa moje glave po celom telu!

Bilo je pivo! Neko me je pogodio pivo, koji sam baksuz!

Posle dve sekunde shvatila sam da me je njegova devojka, inače poznata i prelepa MANEKENKA polila sa cele dve pune čaše piva.

Ispostavilo se da nije imao pojma da će ona biti tu. Hteo je da “zbari”nešto na brzinu.

I umesto da me odbrani, izvini se, učini bilo šta smisleno… odgurnuo me je i otrčao za njom. Njegovo društvo me je gledalo kao debila.

Otrčala sam sa Ušća, ne jajvivši se svojoj ekipi, i dugo plakala na putu do kuće.

Juče nisam išla na Beer fest, niti planiram večeras. Ustvari, ne znam da li ću ikad više ići tamo. Previše sam glupa ispala.”

Mediji