Horoskopski znak koji ima najviše šanse da bude sledeći predsednik Srbije

Postoje zagovornici teorije da se društvo kreće ciklično, tačnije da se istorija ponavlja.

Ako se ponavlja i ako zaista postoji neka tajna veza, onda će nam zvezde reći koji horoskopski znak ima najviše šanse da postane sledeći predsednik Srbije.

Ako pogledamo datume rođenja naših bivših i sadašnjeg predsednika – ne postoji zajednički imenitelj.

Vladale su Device, Jarci, Bikovi, Ovnovi, Vodolije i Ribe. Ali, da se fokusiramo na ciklično kretanje i poslednja tri predsednika.

Boris Tadić – 15. januar u horoskopu Jarac, Tomislav Nikolić – 15. febuar u horoskopu Vodolija i Aleksandar Vučić – 5. mart u horoskopu Ribe. Verovatno bi numeorolog ima objašnjenje zašto pršte ove silne petice u datumima rođenja, ali mi se fokusiramo na Zodijake, na mesec, nebo i zvezdice.

Dakle, ako se oslonimo na teoriju cikličnog kretanja – poslednja tri horoskopska znaka su redom bila Jarac, Vodolija, pa Ribe, a prvi znak zodijaka je Ovan.

Trenutni predsednik je u znaku Ribe, pa ako se s njim krug zatvara i kreće od početka, sledeći predsednik bi mogao da bude u znaku vatrenog Ovna.

Kao potencijalna mogućnost za sledećeg predsednika je otpao Vojislav Koštunica koji je u horoskopu Ovan (rođen 24. marta) jer više nije politički aktivan, ali ko zna – možda si baš ti sledeći predsednik Srbije?

Dakle, Ovan, molim lepo.

Mediji