Dnevni horoskop za 27.07.2017.

Horoskop za 27.07.2017.

 • Ovan

  Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako niste raspoloženi da rizikujete, ovog puta pokušajte, jer će se isplatiti.

 • Bik

  Ukoliko uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se pružiti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

 • Blizanci

  Danas su moguće neočekivane porodične napetosti, i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave, jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao.

 • Rak

  Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate delovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje verujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite.

 • Lav

  Neophodni su vam predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju daju mogućnost da s prijateljima pobegnete na nekoliko dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti, pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze.

 • Devica

  Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što zavisi od vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

 • Vaga

  Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

 • Škorpija

  U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne rešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

 • Strelac

  Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete, i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

 • Jarac

  Imate dobru startnu poziciju na poslu, preuzmite inicijativu i ostvarićete napredak. Ne dozvolite da vam dileme pretpostavljenih poljuljaju samopouzdanje. Oni su samo tu da u nekom trenutku svojom kritikom daju još jači podsticaj.

 • Vodolija

  Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno verovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Bolje obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite, jer imunitet je u ozbiljnom padu.

 • Ribe

  Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije, jer predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim, jer sledi i trošak.

  Novosti.rs