Dnevni horoskop: Veliki dan za Bika, Škorpiju, Ribe i Lava

Biće ovo jedna uzbudljiva nedelja – pogledajte šta vam horoskop najavljuje za 24. septembar 2017.

Ovan

Ako dobijete poziv za kraći put  – prihvatite, sjajno ćete se provesti. Ne propuštajte priliku da se zabavite. Odlično ste raspoloženi i moguća su nova poznanstva.

Bik

Imate dosta energije danas, osećate se sjajno. Idealan je dan za nove kontakte i prijateljstva.

Blizanci

Danas imate previše ideja i planova. Pomalo ste površni, pazite da nešto važno ne propustite. Drugi ljudi Vam mogu pomoći da ostvarite sve što ste isplanirali danas.

Rak

Danas imate utisak da nemate nijedan problem. Do kraja dana ćete održati takvo raspoloženje. Možda niste fokusirani na jednu obavezu, ali Vas to neće omesti da uradite sve što treba.

Lav

Dragi Lavovi, dajte sve od sebe da danas budete brzi i efikasni. Tako ćete imati više vremena za zabavu. Ako samo sedite i čekate da Vas neko pozove na neki događaj ili u goste, to se neće desiti, morate sami nešto da smislite.

Devica

Danas se ne osećate baš najboje i mogući su konflikti sa članovima porodice. Emotivni ste. Promenite perspektivu u vezi sa problemima koje imate na poslu, možda će pogled iz drugog ugla pomoći rešavanju.

Vaga

Danas Vam je teško da se donesite bitne odluke. Nikako da uspostavite balans. Ne verujte previše obećanjima nekih osoba i ne obraćajte pažnju na tračeve.

Škorpija

Ne namećite sebi toliko obaveza, nećete moći sve da završite. Danas slobodno kažite otvoreno svojim prijateljima šta mislite o njima, neće Vam zameriti.

Strelac

Dragi Strelčevi, toliko stvari danas želite, ali ipak nećete stići sve da zavšite, zato se fokusirajte na najbitnije, jer ćete u suprotnom nešto uraditi veoma loše. Ne rasipajte svoju energiju. Odličan je dan za šoping.

Jarac

Danas je sjajan dan za odmor. Iskoristite ovu nedelju da ‘napunite baterije’, da se opustite, družite, da uživate u svakom momentu.

Vodolija

Nemojte prećutkivati šta Vam smeta kod partnera ili članova porodice. Bilo bi dobro da provedete vreme sa osobama koje Vas čine srećnom, treba Vam to.

Ribe

Danas Vam sve ide od ruke i dosta toga možete da završite. Za razliku od drugih, Vi lako možete da radite više stvari u isto vreme, zato iskoristite tu svoju veštinu.

Mediji