Kontakt

iPhone-6-MacBook-Air-on-Table

 

Kontakt: [email protected]

 

Pravila korišćenja

Portal Horizonti.rs vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja pod uslovima koji se navode u daljem tekstu.

Svakim pristupom portalu Horizonti.rs ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Horizonti.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Horizonti.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Horizonti.rs posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Horizonti.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Horizonti.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Horizonti.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i Horizonti.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Horizonti.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava
Horizonti.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Horizonti.rs portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Horizonti.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Uslovi korišćenja komentara:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke će biti brisani.

Komentari sa nepotvrđenim mejlom, neće biti automatski objavljeni već idu na odobrenje admina.

Komentari anonimnih korisnika takođe idu na odobrenje admina.

Komentari upućeni sa anonimnih servera automatski idu na odobrenje admina.

Preporuka: Registrujte nalog ili koristite nalog sa društvenih mreža za objavljivanje komentara bez pregleda. Takođe, posle registracije naloga, potvrdite mejl, da bi vaš komentar prošao bez pregleda admina.

Komentari sa ubačenim linkovima idu na pregled admina.

Možete nas kontaktirati na:

[email protected]