HOROSKOP: Škorpije, prepustite se jednom Biku, Ribama se vraća stara ljubav

Ovan odlaže obaveze, Bik udvarač, Blizanci odlažu, Rak plačljivko, Lav pozitivan, Devica inovator, Vaga odbojna, Škorpija hrli ka cilju, Strelac naređuje, Jarac kasni, Vodoliju veza davi, Ribe imaju sve manje vremena.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.07.2017. godine.

OVAN

Posao: Niste se loše poneli, ukoliko ste odbili nečije druženje. Imali ste na umu mnogo toga da rešite ali niste uspeli u vremenskom okviru koji ste hteli da ispoštujete. Ostaje da rešite svoje obaveze neki drugi put.

Ljubav: Ništa loše niste mislili kada ste samo bili iskreni prema osobi na koju često mislite. Bićete pomalo u centru pažnje.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

BIK

Posao: Smatrate da ste doneli ispravnu odluku i ne žalite se na trenutnu problematiku finansijske prirode. Mislite da je došlo vreme da se nešto konkretno desi na vašem finansijskom polju.

Ljubav: Po prirodi umete mnogo toga da postavite na pravo mesto kada je u pitanju vaš emotivni segment. Uporno se udvarate osobi na koju često mislite.

Zdravlje: Skloni ste povredama.

STRELAC

Posao: Nije loša ideja kojom se vodite već neko vreme utoliko bolje ukoliko ste novi na poslu kojim se bavite. Ne propuštajte pomoć od iskusnijih kolega.

Ljubav: Postavili ste se pomalo naredbodavno i to ume da smeta u odnosu sa partnerom koji vam pravi odličan ambijent ali vi ne umete u neku ruku mnogo toga trenutno da cenite.

Zdravlje: Poboljšavajte svoj imunitet.

JARAC

Posao: Poslovni segment vam pravi određeni problem kada su rokovi završetka u pitanju. Niste se dovoljno posvetili svojim obavezama na vreme pa trenutno ispaštate.

Ljubav: Nise se loše ostavili prema partneru u onoj meri u kojoj ste i sami očekivali da će dati veći efekat. Voleli biste da se više družite ali obaveze vas pritiskaju.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

Posao: Volite da se bavite izdavaštvom pa ćete u toku dana pokušti da pripremite ambijent u kojem ćete dovoljno energije trošiti u periodu koji sledi.

Ljubav: Romansa u kojoj ste trenutno vam se ne dopada. Morate da se odlučnije postavite i ne paničite kada su problematične situacije u pitanju.

Zdravlje: Budite u fit formi.

RIBE

Posao: Niste loše postupili, kada ste odlučili da se otvoreno postavite prema svojim šefovima, kako bi dobili na vremenu. A vremena je sve manje.

Ljubav: Stara ljubavna romansa na pomolu. Ne dozvolite da prođete kroz isti haos, koji ste već prevazišli.

Zdravlje: Meditirajte.

Mediji