Dnevni horoskop za 29.07.2017.

Dnevni horoskop za 29.07.2017.
 • Ovan

  Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ukoliko se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

 • Bik

  Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji s nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Budite oprezni u saobraćaju.

 • Blizanci

  Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro, jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi.

 • Rak

  Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi na kraju preselo.

 • Lav

  Ukoliko vam je stalo do toga da pokažete sve svoje potencijale, pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi s nebitnim ljudima, jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

 • Devica

  Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina je da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

 • Vaga

  Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smerom.

 • Škorpija

  Dozvoljavate da drugi ljudi preuveličaju vaš neuspeh i na taj način vam nameću osećaj niže vrednosti i krivicu. Sačuvati samouverenost u trenutku neuspeha jeste teško, ali ako se na vreme ne trgnete, kratkotrajna neprijatnost može prerasti u ozbiljan problem.

 • Strelac

  Vreme je da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni, pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje, naročito ako je na pomolu ljubavna romansa.

 • Jarac

  Obuzelo vas je romantično raspoloženje. Sve je u znaku voljene osobe. Dan je stvoren za ljubavne susrete, izlaske i provod. Oni koji su slobodni danas mogu planirati uzbudljivi večernji izlazak tokom koga je moguće i poznanstvo sa neobičnom osobom.

 • Vodolija

  Uz pomoć člana porodice zadržaćete optimizam, iako je činjenica da je situacija ozbiljna. Ukoliko je vaš posao u vezi s nečim kreativnim, moguć je pozitivan pomak. Potrudite se da završite sve današnje zadatke kako biste izbegli neprijatnosti.

 • Ribe

  Odlično ste koordinirani i dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski, pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

  Mediji