DNEVNI HOROSKOP ZA 15. AVGUST Ribe mogu da osvoje staru ljubav

Rakovi, danas pravite ozbiljne planove za budućnost.

OVAN

POSAO: Potrebno je da budete spremni na to da poslušate svoje nadređene. Nećete imati koristi od sukoba sa autoritetima. Ponekad je potrebno da se pomirite sa trenutnim statusom i da radite kako vam se kaže.

LJUBAV: Pomalo ste hladni, niste preterano fokusirani na ljubavne odnose jer vas brine posao. Ako imate partnera on može izraziti nezadovoljstvo jer mu niste posvećeni u onoj meri u kojoj on smatra da mu je to potrebno.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su neki problemi sa zubima ili desnima. Redovno održavajte higijenu usne duplje i pogotovo vodite računa o zubima na kojima ste već imali kvarove i probleme.

BIK

POSAO: Dolazi vam poslovna ponuda iz daleka. Na vama je odluka da li ćete pristati, ali u pitanju je veoma isplativ posao. Ukoliko budete odlučili da kažete da, veoma brzo vam sledi putovanje u inostranstvo.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Jarca ali ona deluje pomalo hladno u komunikaciji sa vama. Ne treba da gubite nadu, samo joj dajte vremena da se opusti. Vaš prirodni šarm i harizma će je otopiti.

ZDRAVLJE: Proverite holesterol u krvi za svaki slučaj. Vodite računa o svom zdravlju, pogotovo o ishrani. Ako ste već imali neke smetnje vezane za kardiovaskularni sistem, vreme je za redovan pregled.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do značajnog poboljšanja na polju finansija. Može se reći da ste konačno ostvarili stabilnost i da ste zadovoljni. Imate utisak da sada više niko i ništa ne može da poremeti vaše planove.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je malo starija od vas ali vas to ne sprečava da ostvarite komunikaciju sa njom. Želite bolje da se upoznate i da procenite da li i sa njene strane postoji interesovanje.

ZDRAVLJE: Ne konzumirajte alkohol. Makar nemojte da preterujete u tome. Čaša vina s vremena na vreme neće da vam naškodi ali izbegavajte neumerenost. Mogući su manji problemi tokom ovog dana.

RAK

POSAO: Nastavlja se povoljan period za bavljenje javnim poslom ili za javna izlaganja, prezentacije, predavanja. Generalno ste u fazi u kojoj od strane šireg okruženja možete dobiti pohvale i aplauze za svoj rad.

LJUBAV: Povoljan je period za ozbiljan razgovor o braku i zajedničkom životu sa voljenom osobom je pred vama. Ako je to ono što želite- onda samo napred! Predložite joj promenu, a ona će se oduševti vašim predlogom!

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije tokom današnjeg dana, pa povedite računa ako ste već imali probleme sa tim. Izbegavajte rizične grupe namirnica i pazite na sebe. Nemojte da se kockate sa svojim zdravljem.

LAV

POSAO: Možete da očekujete naporan dan i dosta poslovnih obaveza. Pokušajte da se ne nervirate previše. Razumno je da postoji neki stres i da ste mu podložni ali ne treba da dopustite da vas baš sve što se tiče posla i emotivno dotiče.

LJUBAV: Stabilna situacija na emotivnom planu vam uliva osećaj sigurnosti. Za sada još uvek ne biste ništa menjali. Odgovara vam osoba sa kojom delite život i smatrate da je baš tako trebalo da bude.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa organima za varenje. Stomak i probava su vam jako osetljivi, pa su moguće razne tegobe. Pazite na svoju ishranu, nemojte da unosite namirnice neproverenog porekla.

DEVICA

POSAO: Moguć je dobitak na sreću! Očekuju vas veoma pozitivne okolnosti u kojima ćete profitirati lako i brzo. Pred vama je jako povoljan dan u kom ćete imati sreće i pri poslovnim aktivnostima ali i pri samom činu zarade.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni danas ćete upoznati svoju novu ljubav! Očekuju vas veoma važna sudbinska dešavanja. Samo je potrebno da se opustite i prepustite osobi koja želi vam udovolji.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Postoje naznake za manje probleme sa očima ili vidom. Obratite pažnju, ako imate česte glavobolje javite se svom lekaru. Nije vam baš najbolji period.

VAGA

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje prihoda koji dolaze od privatnog posla. Možete da
očekujete stabilnu situaciju. Pred vama je šansa da iskoristite lepe aspekte i da ubirate plodove svog rada.

LJUBAV: Pokušavate da održite skladne bračne odnose ali vam to ne polazi za rukom s obzirom na partnerovo raspoloženje. Ponekad ste umorni od njegove negativnosti. Pokušajte da mu stavite do znanja da su vam neophodne promene.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika je naglašena. Moguća je prolazna prehlada donjeg dela stomaka ili problem zbog neke bakterije. Ako primetite bilo kakve simptome javite se svom lekaru. Ženskim Vagama je vreme za ginekološki pregled.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor, možete da očekujete da će vam on značajno poboljšati status na radnom mestu. Dolazi vam prilika da se na neki način osigurate kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Teško pokazujete svoje emocije ali ste spremni da ljubav dokažete na delima. Ozbiljni ste i odgovorni prema partneru. Nadate se da će on imati razumevanja za to što ste ponekad na rečima škrti.

ZDRAVLJE: Problemi koji su vas mučili se polako smiruju i osećate se dosta bolje. Ovaj period je povoljan za oporavak ako ste imali neku manju intervenciju. Pred vama su dobri dani u kojima ćete imati više snage.

STRELAC

POSAO: Ukoliko očekujete prihode tokom današnjeg dana, oni će vam doći. Moguće je značajno poboljšanje finansija. Na ovom planu sve ide kao što ste želeli, pa nemate veće brige i probleme.

LJUBAV: Osećate se zaštićeno i sigurno pored voljene osobe. Razmišljate o braku i zajednici. Ipak, još uvek niste spremni na sasvim konkretan korak ka tome jer vam je potrebno još malo vremena da neke stvari sredite.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit i čula, želja za uživanjem je naglašena kod vas danas. Ugodite sebi i nemojte da se brinete previše. Na zdravstvenom planu ne biste trebali da imate veće probleme ili odstupanja.

JARAC

POSAO: Nema razloga da razmišljate o tome da li ste dovoljno autoritativni… Vaša dela govore više od reči. Svi u okruženju vas posmatraju kao osobu koja je vredno radila i stekla sve ono što sada ima.

LJUBAV: Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Preuzimate inicijativu i ulogu dominantnog partnera. Moguće je da će druga strana biti iznenađena i da će joj to veoma prijati. Ponovo se vraćaju strasti u vaš odnos.

ZDRAVLJE: Odmarajte koliko možete. Nije povoljan dan za preteranu aktivnost, više će vam prijati usporeni tempo bez bilo kakvog forsiranja. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena za san i opuštanje.

VODOLIJA

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na ostvarenje cilja koji ste sebi zarctali. Nećete se zaustaviti dok sve ne budete doveli u red. Imate mnogo poslovnih obaveza ispred sebe ali vam to ne predstavlja nikakav problem.

LJUBAV: Skloni ste tajnim vezama, a današnji dan vam upravo donosi priliku za to. Dolaze vam nova uzbuđenja. Moguće je da ćete upoznati osobu koja na neki način nije rešila stvari sa starim partnerom.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je nešto slabija, pa povedite računa. Inače, pored toga ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme ili smetnje. Stanje vam je generalno stabilno, a vi ste zadovoljni svojim životom.

RIBE

POSAO: Dolazite do jasnih rezultata svog truda i zadovoljni ste onim što vidite. Poslovna situacija je sve bolja. Vraća vam se osmeh na lice jer vidite da ste na dobrom putu da ostvarite sve svoje ambicije.

LJUBAV: Vraća vam se komunikacija sa osobom koja vas je ranije jako privlačila. Dobijate novu šansu da je osvojite. Potrudite se da ovaj put iskoristite tu mogućnost na pravi način! Pružite joj mnogo pažnje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate, iskoristite ovaj povoljan dan za opuštanje i uživanje. Ne očekuju vas zdravstveni problemi, veseli ste, puni energije i dobrog raspoloženja. Blistate od sreće!

Mediji