Device – horoskopski znak u kojem se rađaju pravi prijatelji

Za ljude rođene u znaku Device vezuje se ubedljivo najviše predrasuda – od toga da su totalne picajzle i kontrolfrikovi, pa do toga da su dvolični i samo naizgled ljubazni i nežni.

Ukoliko imate neku Devicu u životu, onda jako dobro zunate da ništa od toga nije istina.

Kraj avgusta donosi nam i početak ovog nežnog, predanog i marljivog znaka koji, po svim osnovama, čini savršenog prijatelja za ceo život.

Devica je zemljani znak kojim vlada Merkur zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti.

Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Njihov smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa ne bude prepušteno slučaju!

Devica je često nežna ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro pa tek onda korak napred.

Devicina velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može izgledati hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Seks & veze

Devica je pouzdana i lojalna, te meri svaki detalj pre nego što se nekom potpuno preda. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona eksperimentiranjima u krevetu, i voli kada partner preuzme inicijativu.

Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Pažnju posvećuje detaljima i vrlo je osetljiva na nečiji izgled.

Životne parnere bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. One su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove.

U krevetu se najbolje slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana, odana i uvek od pomoći, prijateljica Devica nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne u životu.

Kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja uvek zna da da dobar savet, ali samo kada se traži jer ona se ne meša samoinicijativno u tuđe stvari.

Ukoliko želite da joj se zahvalite na pomoći trebali bi to da uradite na diskretan i jednostavan način, jer su Device skeptične preme velikim gestovima i glasnim izlivima emocija. Više cene jednostavne i tiše izlive zahvalnosti.

Izgled

Device, su poprilično vitke, skladne građe i skladnih crta lica, zbog čega se obično svrstavaju u lepe znakove.

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device.

Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

Stil

Device su lako uočljive jer uvek izgledaju vrlo uredno i čisto. Prefinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži.

Tajna njihovog izgleda je u detaljima. Minimalizam joj je u prirodi. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će nositi i najležernije odevne kombinacije.

Ne voli ništa ekstremno, već jednostavne, praktične, suptilne i prilagodljive outfite. Vole da nose odeću od prirodnih materijala – svila, vuna, pamuk, lan.

Uvek deluju prefinjeno, ponekad i ekscentrično, sve u zavisnosti od odevne kombinacije za koju se odluče.

Mediji